torsdag, december 21, 2006

the distance is streamlined

igår/inatt tvättade jag till klockan två. fanns inga tvättider alls innan fredag och det känns ju sådär kul att åka hem med smutstvätt, nu är det i alla fall gjort. måste åka till värnhem snart och fixa det sista innan söndag. sen ska paketen slås in och jag ska städa hela lägenheten och ikväll blir det pizza med tom och marcus. imorgon åker jag hem till gnosjö! ska bli skönt. hoppas att marcus inte jobbar alla mellandagar så han kan komma och hälsa på, annars kommer jag inte se honom på en vecka, och hur ska jag klara det?

måndag, december 18, 2006

UPPDATERING!

ISTHISDESIRE är uppdaterat med 36 nya foton.
ta en titt!

söndag, december 17, 2006

I MISS YOU!

jag saknar skunk.
någon som vet vad som har hänt?

onsdag, december 13, 2006

Mobilblogg!


Nu sticker jag till Svågertorp!

say you will

tiden går, jag vet. har inget att skriva. skolan är tråkig och föreläsaren är danska så jag förstår ändå ingenting. får man ha det så? en kurs på svenska/engelska men så måste man kunna danska också? sjukt jobbigt, känns som att man missar massa viktiga saker, man hör att hon säger t ex "den viktiga skillnaden mellan impressionism och postimpressionism är..." och sen förstår man inte längre. det löser väl sig? fick i alla fall tillbaks den senaste tentan i måndags och jag var godkänd IGEN. gotta love me. just nu dricker jag kaffe, måste ut till svågertorp igen. måste ha pengar. måste jogga. måste sticka. måste diska. måste städa. måste sy det där. så mycket måsten så lite tid. så jag kanske skulle sluta skriva här? vill ni se en sexig bild på mig ifrån helgen? haha, taget från astrid, jag och marcus fular oss hos linnet i fredags:

måndag, december 04, 2006

and it will hold on till the end

haha jag stod inte ut med att se bilden på mig här under så den åkte ner i papperskorgen. sorry haha. håller på att föra över 300 bilder från i helgen och det tar EVIGHETER. helgen var skitkul och jag längtar till nästa gång! underbart att komma hem till marcus som hade städat så fint och var sötast i världen och så fick han såklart en fin present! sen åt vi pizza och jag sov i soffan sen såg vi på teve och sen gick vi och la oss och såg på CSI. lovely. jag älskar mitt liv!

fredag, december 01, 2006

LOVE


Madde och Emelie är två sjukt heta brudar!

Nej!


Erik vann inte idol, Buhu, och pilla visar fingrarna. Jag älskar den här helgen. Och jag älskar Marcus!