lördag, juni 30, 2007

...

köpte tre par "low waist" strumpbyxor på lindex. med "low waist" menar dom alltså över navlen. irriterande.

måndag, juni 25, 2007

tandhygienisten

precis hemkommen från tandhygienisten. hon sa att det såg bra ut men slipade mina tänder fria från tandsten så jag är helt blodig i hela munnen, och det känns som hon slipade bort halva tandköttet också, aj. dessutom är mina läppar smått bedövade efter bedövningssalvan, det börjar visserligen så smått försvinna nu. gick upp före klockan sex så nu ska jag ta en liten tupplur så jag orkar vara trevlig mot kunderna fram till klockan åtta ikväll.

IMORGON ÄR JAG LEDIG!

söndag, juni 24, 2007

silly crushes in love

datorn är så seg och jag längtar till oktober då leopard kommer och jag förhoppningsvis kommer ha en macbook i knät, underbart!

idag började jag jobba ganska tidigt och slutade vid tre, när jag kommer hem har marcus städat hela lägenheten och foxat med alla småsaker som aldirg bli gjorda. till exempel få slut på gnisslet i ytterdörren. min kille är bäst. sprang en runda på 15 kilometer, det var alldels för varmt men trots det gick det ganska fort. 45 kilometer totalt denna veckan, inte speciellt bra. eller dte är det väl men jag har blivit girig.

imorgon kommer lönen som innebär många tusen som jag tjänat själv och inte "får" från csn, det känns bra. får dessutom mer än vad jag får av csn och lönen är från vad jag jobbade i maj, då jag gick i skolan samtidigt.

marcus duschar, imorgon ska jag ut till oxie och tandhygienisten innan klockan åtta, hon kommer skälla på mig, har inte varit lika duktig med tandtråden som förut. men vad gör man? på onsdag åker jag till mamma och hälsar på, det ser ut att bli dåligt väder men vad gör det när man har familjen? åker direkt efter jobbet på onsdag, kommer tillbaks på fredag morgon och direkt till jobbet.

nu ska jag ta det lite lugnt i soffan med en kopp the. godnatt!

fredag, juni 22, 2007

i know you have doubts

idag är jag ledig, perfekt att det är så fint väder, speciellt eftersom det är midsommarafton! men sånt är livet och jag klagar inte, jag kunde med gott samvete sova ut efter att ha jobbat mycket de senaste dagarna. igår till exempel, jobbade jag nio timmar, dagen innan midsommar. puh säger jag bara. men jag kom hem glad och välbehållen. såg lite på die hard!! gjorde inlagda grönsaker (rödlök, morötter, blomkål) som ska ätas till potatis, gräslök och gräddfik ikväll.

har precis laddat in lite bilder i datorn, ska fixa med dom nu så lägger jag upp på hemsidan snart. sen ska jag ut och springa, förhoppningsvis får jag med mig marcus. puss.

söndag, juni 17, 2007

maybe sunday, maybe monday, maybe never


vi skulle ut på kvällsbad i västra hamnen och så börjar det mullra och regna, skit också.

veckan har varit bra, igår sprang jag Swedbank Malmö 10KM. det spöregnade hela vägen, men hellre det än 25 grader varmt och solsken! jag sprang runt på 52:00, vilket är 3:54 minuter bättre än Blodomloppet, då var det just precis 25 grader varmt. efter loppet gick jag och marcus till vegegården och åt buffé och efterrätt, man får visst inte soppa längre i buffén. gott var det i alla fall och när gått till sten & helena efter middagen var jag tvungen att ligga ner ett tag och smällta maten, ibland äter jag alldeles för mycket. vi spelade popgeni och jag vann såklart inte. sen blev det KB och när vi skulle gå hem vid fyra var det ljust ute.

i fredags var det födelsedagskalas hos patrik, jag drack alkoholfritt öl från carlsberg eftersom jag hade loppet dagen efter. i alla fall var det kul och marcus fick mersmak av guitar hero. påväg hem köpte vi varsin ostbulle.

hemsidan är uppdaterad också.

onsdag, juni 13, 2007

weekend

ungefär såhär:



i november åker 17 stycken, inklusive jag och marcus, till kanarieöarna. det kommer nog bli som sällskapsresan.

tisdag, juni 12, 2007

seven days will quickly go

jag är nyduschat efter att ha hängt på bo01 och solbadat, lovely. trots solskyddsfaktor 20 gör huden lite ont, inte bra. helgen från och med lördag eftermiddag har varit kanon, det kommer foton så småningom, just nu är jag hellre ute och får frisk luft. dessutom jobbar jag, idag börjar jag inte förrän vid klockan 1800, skönt. imorgon blir det creol med några tjejer. mitt huvud är slött, därav de konstiga meningarna. dessutom är mitt öga svullet och rött, inte så snyggt. men, det går väl över det med. nu ska jag diska igen och städa innan jobbet.

lördag, juni 09, 2007

Finally


Jag har skrivit klart tentan och sitter i solen och väntar på Maria och kristina och förhoppningsvis skjuts till malmö och mina väntande vänner. Tentan kan ha gått hur som helst, men nu är den i alla fall gjord.

fredag, juni 08, 2007

not a gun that's done and get done by none

denna veckan. förra veckan. jag har alldeles för mycket att göra. jag tror det är första gången denna veckan jag kan sitta och ta det lugnt. eller egentligen kan jag inte det, ska skriva tenta klockan åtta imorgon. den svåraste någonsin, det kommer aldrig gå vägen trots att vi pluggat varje dag 9-17 och det går inte trycka in mer saker i mitt huvud. jag gjorde inte den ordinarie tentan i maj eftersom jag var på bröllop då och positivt (eller negativt) är att av de som gjorde tentan då, klarade 15% eller 15 stycken den (kommer inte ihåg vilket det var). den här kursen dödar mig. kan väl nämna att vår klass är på 350 personer. fram tills igår var jag jättepositiv men igår eftermiddag kände både jag och maria att det inte kommer gå. vi får hoppas på tur med uppgifter. jävla skit.

jag jobbade så klart igår också, och hade opponering. och när jag idag inte klarade av att springa så långt som planerat i värmen kände jag mig misslyckad. men så tittade jag i träningsdagboken och upptäckte att jag sprungit över 5 mil på sex dagar. jag har blivit beroende, självkritisk och mår bättre än någonsin. konstigt. en stamkund igår tyckte att jag blivit mager. det tycker inte jag.

imorgon i alla fall, EFTER tentan kommer helgen blir underbar! mina favoritflickor kommer och hälsar på och det ska bli så kul! har inte setts sen december förra året. nu ska jag sluta vara bitter och plugga lite formler innan maria kommer hit. av alla 100 formler jag måste ha i huvudet är en såhär:

kassaflöde före förändring av rörelsekapital:
resultat efter finansiella poster
+avskrivningar
+nedskrivningar
+reaförlust
-återföring av nedskrivningar
-reavinst
-skatt
+/- förändring av avsätting

fruktansvärt ointressant, onödig information att ha i huvet efter tentan. men men.
och så måste jag städa.

lördag, juni 02, 2007

& catch the last bus out of town


det ska alltid vara dåligt väder när jag är ledig.
nu är jag i och för sig inte ledig idag men jag börjar sent.
idag är en tråkig dag. ska plugga.

fredag, juni 01, 2007

talk about the weather, laughing all the while

för en timma sen blev vi klara med integrationsrapporten och numera finns den i handledarens mail, samt urkund. så fruktansvärt underbart. detta innebär att jag egentligen slutat skolan nu förutom seminariet/opponeringen nästa torsdag. men nej, först ska jag jobba fredag lördag söndag. dessutom är det ju tenta nästa lördag eftersom jag missade första när jag var på bröllop. men, i alla fall är rapporten inlämnad.

jag har dessutom blivit beroende av tasty house's torkade frukt. måste köpa mer idag. och så skulle marcus köpa mig en vinflaska till ikväll.

igår irrade bort mig i slottsparken, jag hittade dock ut ett par kilometer senare haha. lokalsinnet har blivit bättre men inte fullt så bra som det borde vara. nu ska jag till jobbet. igår fick jag förresten beröm av en kund som visst skulle ringa till chefen och berätta hur nöjd hon var med mig (fick jag veta eftersom hon gått och pratat med servicedisken om hur bra jag va!). dessutom är hon visst en sådan kund som alltid ringer och klagar! jag är bäst.