måndag, juli 23, 2007

weird is the name

var bara tvungen att skriva att jag skapat en mapp i bokmärkena vid namn sport. haha, det trodde jag aldrig.

ps. jag har sytt en till kjol, helena är klar med sina klänningar

give me your collection

igår fick jag tummen ur och sydde två kjolar, bilder kommer nog så småningom. helena syr på sin massproduktion av klänningar som vanligt. snart har vi tvätt, sedan blir det ut i spåret och en välbehövlig dusch och ner på stan till tusen tyger med helena.

söndag, juli 22, 2007

sommaren pt2

nu börjar det regna.

summerdress, makes you more beautiful than the rest




semestern hittils har varit underbar. först i en stuga sedan i malmö. igår åkte vi runt hela kanalen med trampebåt. jag har fått ett blåmärke på ryggen, på ryggraden, eftersom båten var så hård. konstigt. kvällen spenderades här hemma med samma fantastic four med tre filmer. the messengers, the hills have eyes 2 & pleasantville. nu ska jag och marcus på loppis!

(jag längtar till oktober och min macbook)

fredag, juli 20, 2007

SEMESTER!


ungefär såhär.

torsdag, juli 12, 2007

sugar sugar sugar

jag har utvecklat ett mycket sunt sockerberoende. men från och med idag ska jag försöka få stopp på det.
annars leker livet, jag söker lägenheter/studentrum i borås av alla ställen. det går bra än så länge, så länge jag får brednband (och en ny dator kanske) ska det nog gå fint. måste nog köpe ett nytt paraply också.
idag är jag ledig, enda dagen denna veckan. jag har strukit med mitt ångpuffstrykjärn (helenas klänning) och så har jag sått om tusen växter jag och marcus köpte igår på plantagen. två äter kött, dom är underbara.
vi såg även die hard 4 igår, sjukt bra. kan man älska bruce willis mer? nu ska jag diska och sen ut i spåret ett sväng. ikväll blir det mer film. fast hemma.

onsdag, juli 04, 2007

it is absurd to live in a cage

helena kommer snart hit och jag är slö. hela dagen har varit lugnt, gick upp vid nio, åt lång lång frukost framför sex and the city, uppdaterade hemsidan, joggade en kort runda, träffade maria över en fika, gick på stan med maria, fick en ny cykel (silver!), gick hem och åt en kiwi, uppdaterade hemsidan IGEN! och så fastnade jag här. marcus ska jobba över, tills helena dyker upp ska jag nog hänga in kläder i garderoben, kanske diska och kanske plocka undan. jag blir lat av att vara ledig.

gotta love it!


jag älskar den här bilden.

sometimes I think it's hanging down on me

vädret är ju sidåsär. till min semester nästnästa vecka hoppas jag på solsken. gärna till helgen med, då jag och marcus sätter oss på ett tåg klockan 0708 uppåt landet och till dom som betyder mest. bredband skulle tydligen vara på infart både hemma och i stugan, det måste jag säga var på tiden efter år av långsamt modem. vi lever ju faktiskt på 2000-talet. jag ska ut en snabbis nu, senare blir det fika med maria och förhoppningsvis häng med helena. jobbet går bra.

söndag, juli 01, 2007

don't think we're not serious


gick upp klockan 0700 för att börja jobbet 0845. väl där visade det sig att jag inte alls skulle jobba, så jag fick traska hem igen. har uppdaterat hemsidan och ska köpa en ny hårfön idag. anledningen till det ser ni i fotodagboken från igår (070630). jag ska diska.