onsdag, mars 13, 2013

Det kommer aldrig va över för mig


Älskade älskade Håkan Hellström.

Update: Låten togs visst bort. Bara att söka på youtube "Det kommer aldrig va över för mig" med ovan nämnda så hittar ni!

Update2: Lägger in musikvideon istället. Titta och njuuut tack!
---

Äntligen kreativt

Äntligen har det börjat klia i mina kreativa fingrar igen! Jag vill sy, virka, sticka och helst allt på en och samma gång. Tyvärr finns det ju inte så mycket tid som jag skulle vilja, men lite hinner jag med.


Upsy Daisy från Drömmarnas trädgård. Vet inte när jag började med henne, men i höstas någon gång. Innan Ines födelsedag blev den klar. Och som ni sett på födelsedagsbilderna fick hon en kram direkt vid paketöppningen. Mönster är från Fjukten på Etsy.


Köpte en stuv av zebramönster för några veckor sedan. Så ett par kuddar blev det av det tyget. Gick på en kvart ungefär.


En mössa på gång. En jordgubbsmössa rättare sagt, till Ines. Lite fel säsong att virka en mössa kanske, men det går ju så snabbt och är lätt! Kanske passar den till nästa höst också.


Och så har jag köpt lite tyger. Detta heter är ett sångtyg och heter "Lille katt". Från Liandlo. Har sytt en dregglis/halsduk till Ines i detta men det har jag missat att fota.


Molntyg och svamptyg från Jofotex. Har blivit helt besatt av att titta på tyg och allt fint andra syr.

Ja det var väl allt för denna gången. Förhoppningsvis blir det mer snart!
---