torsdag, juli 25, 2013

Alltså semester

























Sista semesterveckan för mig och Ines. Håkan har redan börjat jobba så vi tjejer är i stugan och hänger med kusinerna.

Lovely.

(Bilder från instagram senaste veckan, isthisdesire heter jag där!)
---

måndag, juli 15, 2013

Öland

Okej, nu kommer lite av en bildkavalkad här. Femtioåtta bilder tror jag. Ber om ursäkt för det, men några bilder kanske ni orkar kolla på. Lite blandat bilder från kameran och iPhonen. Mest kameran.

Torsdag

Äggamackor någonstans innan Karlskrona.




Framme på campingen! Ines och Håkan spelar fotboll utanför vår lilla stuga.




Jag lagar mat i vårt lilla lilla kök.


Och så här sover vi.



Fredag
Glömde min kamera hemma i stugan denhär dagen. Blev lite iPhone-bilder i alla fall.

Först åkte vi till Borgholms slott (aka ruin).






Ganska fin utsikt hade dom på slottet.

Sen åkte vi till Köpingsvik och badade. I alla fall jag och Håkan.





Ines åt upp ALLT på tallriken vid middagen. Vet inte om det någonsin hänt förut.

Lördag
Varje gång jag är på Öland vill jag hälsa på min morfars födelsehem. Det lilla huset ligger en liten bit ut på Allvaret i Vickleby och det är fint där! Vi stannade och fikade en bit ifrån huset.















Sedan åkte vi ännu mer söderut, rättare sagt till Mörbylånga. Där letade vi upp havet och satte oss och åt vår lunch. Vi tog oss ett dopp också, men det var fruktansvärt kallt!






Vi såg en fin rastplats på väg till Vickleby så på hemvägen var vi tvungna att stanna där och titta. Man såg Ölandsbron!




Innan vi åkte hem stannade vi i Borgholm och åt glass. Vi gick även in i en butik som sålde lösgodis så Ines fick välja några bitar lördagsgodis. Se så stolt hon är över sin godispåse!




Tillbaks vid stugan igen. Vi hade en lekplats precis utanför stugan, Ines åt sitt lördagsgodis och skaffade en kompis från stugan bredvid.





Söndag
Innan vi skulle åka hem passade vi på att åka till Ölands djurpark.








Ines var jättepeppad på att åka karuseller. En minut inne i första karusellen, blev hon jätterädd så hon fick sitta i mitt knä under resten av åkturen. Sen ville hon inte åka fler karuseller till min stora besvikelse.



Till sist badade vi lite! Jag åkte även dom stora vattenrutchkanorna! Varken Ines eller Håkan vågade minsann åka dom. Skitkul var det. Sen åkte vi hem.


Väldigt fin semester och underbart väder! Vi hyrde en stuga med toalett, dusch, kök och fyra bäddar. Campingen heter Lundegård camping och ligger några kilometer norr om Köpingsvik. Idag har vi en liten hemmadag för att imorgon åka norrut. Vi tar flyget till Arlanda och därifrån hyr vi bil som ska ta oss till Hofors, där Håkans mormor bor. Håll tummarna för att flygningen går bra med Ines!
---