måndag, oktober 23, 2006

these are the days

igår var jag och klippte mig hos min personliga frisör (läs: min moster). självklart klippte hon så lite som möjligt, dvs 1cm. eftersom jagär så sjukt trött på att pendla mellan gulblont hår och lilablont hår (tack vare silverschampot) tänkte vi testa att tona håret lite mindre vitt. marie testade en liten liten slinga på underhåret, av den ljusaste ljusblonda tonen hon hade, och efter 10 minuter var slingan lila-rosa-brun. inte så kul. så jag kommer förmodligen vara tvungen att se ut såhär i år och dar! men nej, ska testa en annan färg själv nu i veckan, på en liten slinga. hoppas det går bättre. helst hade jag ju velat ha nicole riches färg som jag lagt in en bild på förut men om jag tonar det guldblont kommer det bli jättegult. vi får se.

1 kommentar:

  1. Mmm... jobbigt att slinga håret jämt. egentligen borde man va brunett, så jäkla mkt lättare att sköta. men det vill jag ju inte...... blondes have more fun...eller?? öööh
    ha ha

    SvaraRadera