onsdag, december 13, 2006

say you will

tiden går, jag vet. har inget att skriva. skolan är tråkig och föreläsaren är danska så jag förstår ändå ingenting. får man ha det så? en kurs på svenska/engelska men så måste man kunna danska också? sjukt jobbigt, känns som att man missar massa viktiga saker, man hör att hon säger t ex "den viktiga skillnaden mellan impressionism och postimpressionism är..." och sen förstår man inte längre. det löser väl sig? fick i alla fall tillbaks den senaste tentan i måndags och jag var godkänd IGEN. gotta love me. just nu dricker jag kaffe, måste ut till svågertorp igen. måste ha pengar. måste jogga. måste sticka. måste diska. måste städa. måste sy det där. så mycket måsten så lite tid. så jag kanske skulle sluta skriva här? vill ni se en sexig bild på mig ifrån helgen? haha, taget från astrid, jag och marcus fular oss hos linnet i fredags:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar