fredag, februari 23, 2007

FREDAG!

idag gick jag upp klockan sex för att verkligen komma i tid till skolan. snön har ju minst sagt ställt till problem här i skåne. åker bussen en halvtimme tidigare än vanligt men kommer ändå försent. varför? jo självklart var det kö på motorvägen och bussen gick i 10km/h. men läraren hade såklart förståelse för detta, jag var ju inte direkt ensam i klassen med att komma försent. annars så gick praktikfallet bra, sa lagom mycket saker och vissa riktigt bra (enligt mig själv). detta och fyra praktikfall nästa vecka hör ju till examinationen. stod och väntade på bussen med björn i lund i säkert en halvtimme, frös av mig tårna. ändå har jag sprungit en runda på 5-6 kilometer med dubbla vantar och tusen lagar kläder, eller i alla fall två. nu har jag ätit och duschat och ska dra mig ner mot stan! men jag har gjort en deal med mig själv att för varje nytt plagg jag köper måste jag slänga (skänka) två gamla, det börjar bli för fullt i garderoberna och jag har en massa fult skit. har förresten uppdaterat hemsidan igen.

2 kommentarer:

  1. Du kan se mig som en myrorna box :D Eller iaf fota av nåt som du inte vill ha / tänker göra dig av med! Sånt är great fun! + att då kan du alltid ha nåt sparat fall i fall genom mig hehe

    SvaraRadera
  2. såg inte att du skrivit, det mesta jag slängde denna gången var bara massa urtvättade basplagg, men när det blir finare saker säger jag till såklart!

    SvaraRadera