torsdag, september 27, 2007

MALMÖ

ja nu är jag här igen, äntligen! & ska stanna ända tills på tisdag morgon klockan 0514. jag ska i och för sig jobba i helgen men bara bra tider, skönt att få välja själv.

just nu har jag ganska tråkigt, marcus jobbar ett tag till. har en (eller 2) överraskningar till honom när han kommer hem! älskar att ge överraskningar! ikväll ska vi till min favorit affär willys och handla massor mat.

& så hade jag tenta imorse. gick jättebra, både för att jag pluggat mycket och kunde det mesta som var viktigt, plus att tentan var superenkel. och jag inte får VG blir jag förvånad. och om jag har mer än 1-3 fel av de sjuttio frågorna blir jag nog också lite förvånad.

nej, nu ska jag packa upp mina väskor. jag gillar inte att leva i en kappsäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar