torsdag, juli 01, 2010

100701

Sådärja. Hemma från en kort kvällsjogg och ska snart in i duschen. Sen vill killen visst ha pasta med philadelphia så så får det bli. Och oj så sakta det gick att jogga idag. Men vad gör väl det.

Livet är bra! Jobbar dock alldeles för mycket och är så fruktansvärt lycklig för att jag är ledig imorgon! Jag är lika lycklig för att det är så fint väder. Folk klagar alltid på att det är fint väder när man jobbar, men själv blir jag på så himla mycket bättre humör när det är fint väder även om man jobbar. Ja, och så jobbar jag drygt två veckor till sen har jag tre veckors semester! TRE VECKOR! Halleluja det har jag aldrig haft.

Säger ju alltid att jag ska bli bättre på att uppdatera men det verkar inte funka. Men jag ska försöka. När jag flyttar så kommer jag alltid ha tillgång till kameran, nu blir den liksom bortglömt hos mig eller Håkan, och självklart är den aldrig där vi är. Idag har jag i alla fall fotat mina avlippta naglar. Hehe.

Nä nu måste jag iväg.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar