torsdag, augusti 05, 2010

100805

Okej, det här är ju pinsamt. Vet inte sist jag uppdaterade. Och det har gått två veckor sedan jag tog ett kort med min kamera. En anledning kan ju vara att jag gjort sönder mitt standardobjektiv (ett nytt är påväg med posten!) Men jag har fortfarande semester, ändå till på söndag. Tråkigt nog så jobbar Kråkan min typ hela dagarna och kvällarna och jag väntar på att Helena ska komma tillbaks till Malmö.

Jag gör inte så mycket. Promenerar, virkar, ser på film. Ätit misosoppa till lunch och äter allmänt alldeles för mycket godis och glass. Vädret börjar se ganska fint ut nu så jag ska snart ut. Jogga eller promenera, jag vet inte. Går runt i samma kläder i för många dagar för alla dagar spenderas på Simrishamnsgatan istället för hemma hos mig. Jag flyttar ju snart. Hit! Så bra.

Åh! Livet är så underbart.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar