onsdag, september 29, 2010

Ledig onsdag

Åh så bra dag! Vaknade och var pigg ganska tidigt och fick iväg killen och somnade om. När han kom tillbaks fick jag frukost som vanligt och hann gå runt en sväng tillsammans på stan. Håkan köpte jacka och skor, jag köpte två par byxor(!) och lite andra saker. Välbehövligt måste jag säga. Lunch på Tamnack Thai som vanligt när man har bråttom och är vid Triangeln.

Hem igen och började tvätta. Det enda dåliga med dagen var väl att ena tvättmaskinen är sönder så jag hinner bara tvätta kläderna, inga lakan och handdukar. Men det gör inget. Får ju motion samtidigt, fyra trappor upp och ner upp och ner upp och ner.

Har jag sagt att jag gillar livet? Jag vet, jag säger det varenda inlägg. Men så är det. Fick höra av moster (via mamma) att jag såg gladare ut än på länge. Fint som snus. Livet livet livet.

Vad mer då? Jag är hungrig, är kattvakt, stickar när jag hinner och jobbar resten ungefär. Var så nervös innan jobbet igår. Men som vanligt skruvar jag upp mig för mycket. Det gick över förväntan som vanligt. Skönt.

Och, dagen hade varit fulländad om Håkan slapp jobba. Men, man kan inte få allt.
---

3 kommentarer:

  1. Hej lilla gumman ! Kul att höra att du har det bra.Ingen blir gladare än jag för din skull.Du såg verkligen GLADARE ut också! Hälsa Håkan och ha u en fortsatt bra dag !!
    Kramar Moster

    SvaraRadera
  2. Härligt Sophia!!! =)

    SvaraRadera