lördag, augusti 25, 2012

Sol och regn

Hej!

Vi är i Gnosjö, min dotter och jag. Håkan var tvungen att stanna i Malmö och jobba. I torsdags kväll kom vi hit och jag sitter just nu utanför Ines tillfälliga sovrum och väntar på att hon ska somna. Igår somnade hon närmare klockan 22:00 så jag håller tummarna att det går bättre idag. Hehe.

Solen har skinit större delen av dagen så vi har hängt i trädgården. Jag och mamma har rensat plattor, pappa har kört trimmen (heter det så?) och motorsågen, Ines har mest gått runt och suttit i gräset.


Hjälper mormor hänga tvätt.

Framåt kvällen började det regna och jag och mamma stack ut på en liten joggingtur. Jag invigde min nya löparkjol!Min kusin Betty konfirmeras imorgon och det är största anledningen till att vi är här.

Suck. Än är det en liten dam som pratar inne på rummet. Kanske måste gå in en sväng.

Hejdå!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar