torsdag, december 27, 2012

1:a klass

Igår kväll tog jag och Håkan tåget tillbaka till Malmö. Ines stannar hos morföräldrarna några dagar eftersom vi ändå jobbar. Och så får förlovningspresenten och julklapparna skjuts med bil söderut. När vi köpte biljetter till tåget för några dagar sedan, i senaste laget, var det billigare att åka 1:a klass än 2:a klass! Så då gjorde vi det såklart!Första tåget. Jag kan inte förstå att jag pendlade den här sträckan, och ännu längre tillochmed, två gånger i veckan i två år! Men smidigt med tåg är det ju, speciellt när man inte har barn med sig.

Lite fler instagrams från veckan.


Tåg till Gnosjö. Öresundståg. Smått irriterande att folk utan packning inte kan resa sig upp för en mamma med barnvagn, i vagnen gjord för barnvagnar.Andra tåget. Krösatåg. Mycket bättre än Öresundståg! Väldigt hjälpsam personal.Jag i min julaftonsklänning. Älskar mitt nya hår btw.Kusinerna i julklänningar!Ines i julklappskläder och en gammal hatt.

Nu ska vi se ett avsnitt av Breaking Bad innan läggdags.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar