onsdag, januari 30, 2013

Kurragömma

Nej, jag har inte slutat blogga. Tror jag.

Här kommer lite bilder från en vecka sedan, och de två sista från i förmiddags.


En av de bästa lekarna just nu, klättra i puffen!


Och den allra bästa leken, gömma sig! "Ine dorta" (=Ines är borta) säger hon då.


Och så lägger eller sätter hon sig i Pippi-huset eller bakom sin säng.


Om man inte letar efter henne tillräckligt snabbt tittar hon fram.


Ibland får jag också krypa in i huset.


Och så lite mys i puffen.


Men bara ungefär en sekund. Sen ska hon upp igen.


Klänningen hon har på sig hade jag när jag var liten. Fint.


Två klänningar på Ines vägg. Den gula har Helena sytt, men är än så länge för stor. Den randiga skulle hon ha på nyår förra året, men blev ju sjuk då så hon hade den på en annan fest/bjudning någon vecka senare.


Det Ines säger först på morgonen är "Emil Ida!". Då vill hon se på Emil i Lönneberga. Moccasiner ska helst vara på också. För någon dag sedan höll hon i en moccasin på skötbordet, och jag sa att hon inte skulle ha den moccasinen. Då sa Ines "Anna siner, inte denna" (=andra moccasiner, inte denna). Så underbart det är att lyssna på henne nu.Igår laddade jag hem "Tap the frog".


Kul spel tycker Ines. Och jag.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar