onsdag, april 11, 2007

outside the window, life is smiling at me

gjorde precis ett test på special k's hemsida för att se hur bra min frukost var & den kunde visst inte bli bättre. underbart. helgen har varit fin, vi har ätit en massa, spelat lite golf, joggat endel, varit på restaurang & druckit vin.
idag har jag varit ledig för en gångs skull, jag har tvättat, joggat & uppdaterat hemsidan. snart ska jag ge mig ut för att köpa frukt, kylskåpet står tomt. & det verkar som att filmen cujo snart är nedladdad från piratbay, det har tagit tid det, men den som väntar på något gott...
idag har jag funderat på om jag skulle ladda ordentligt till göteborgsvarvet och inte äta sött fram tills dess, imorgon är det ju bara en månad kvar, kroppen hade säkert gillat det. & marcus har anmält mig till vårruset 2:a maj, det är ju bara 5 kilometer, så det blir ju som lätt träning haha. nej, nu måste jag vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar