tisdag, april 03, 2007

too late - even now the feeling seems to slip away

jag är uppe före sent, borde ligga i sängen och susa nu, men nej. igår var stressigt, 18km, 2 timmars grupparbete, skola, tandhygienist (i OXIE!) & jobb. idag har också varit stressigt men inte lika mycket: fyra timmars grupparbete, skola, jobb, göra müsli, plugga & såklart diverse andra saker som att diska och städa.
min fot har ont, har fått en stor vattenfylld blåsa UNDER foten så igår kväll kunde jag inte ens stödja på den, så det blir illa tvunget vila några dagar, idag är den bättre dock. blåsan på bilden nedanför är hundra gånger mindre än dblåsa som sitter där på foten nu, riktigt äckligt. nu måste jag sova för imorgon är ytterligare en dag med skola, grupparbete och jobb. plus att jag måste baka bröd, lovely! godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar