måndag, april 06, 2009

09 04 06.

Jag är upptagen, och inte med livet. Däremot med exjobbs-ångest, alldeles för mycket jobb och en brummande mage. Idag har jag spenderat mer än elva timmar på biblioteket. Imorgon blir det mer av sådant och resten av veckan heter jobb, jobb och jobb. Och ett annat arbete som ska in. Och opponerings-förberedelse. Dessutom blev jag förmodligen matförgiftad i fredags och min mage är fortfarande inte så stabil. Jag har ätit lika mycket på tre dagar som jag brukar göra på en dag i vanliga fall. Så ja. Nu vet ni i alla fall varför jag inte uppdaterar så mycket.

Jag som bara hade velat krypa upp i Marcus famn just nu.

5 kommentarer:

 1. 11 timmar!!!?? Jag är imponerad av din självdisciplin!! Kramar

  SvaraRadera
 2. hejjar på dig!! du kommer klara detta galant och snart är det klaaaaart! tänk på det när det känns som värst
  hoppas magen snart slutar brumma

  SvaraRadera
 3. fy sören vad du är duktig!
  och stackars flicka, matförgiftning är inte att leka med. tänk på att få i dig vätska och salter (även om du säkert är frisk nu..)

  må gott!

  SvaraRadera
 4. Vad snälla ni är, puss på er!

  SvaraRadera
 5. Usch det lät inte bra med matförgiftning! Krya på dig. Lycka till med allt plugg, snart är det över!

  SvaraRadera