fredag, april 17, 2009

09 04 17: Jag byter med Anna ritar.


För ett tag sedan bestämde jag och illustratören Anna att göra en byteshandel. Jag har därför virkat en panda till henne och hon har ritat en teckning till mig. Och se så fint resultatet blev! Pandan är ivägskickad till henne idag (visar bilder senare) och jag ser fram emot att få teckningen. Bilden är ifrån dethär fotot på mig och Alfons.

3 kommentarer:

 1. Jag vet inte om det känns bra att min katt ligger ute och far rundor på nätet. Utan att någon ens talar om det för mig..
  Vet hon om att det inte är din katt ens?

  SvaraRadera
 2. Jag tror faktiskt inte att Alfons har något emot det. Sen så hade det ju faktiskt kunnat vara vilken katt som helst, det här är ju faktiskt inte något foto utan en teckning.

  SvaraRadera
 3. Nej jag pratade om mig :) Mina känslor. Och menade verkligen inget illa. Jag syftade inte enbart på teckningen, där undrade jag bara om hon ens visste att det inte är din kise, när den blir så offentlig dessutom. Känns bara som att man ritar av någon med ett djur, om man tror det är dens menar jag.
  Hoppas du inte misstolkar mig, skulle helst spelat in hur jag skrev det så du inte läser det med fel ton. Förlåt, var tvungen att säga hur jag kände.

  SvaraRadera