onsdag, maj 06, 2009

09 05 06: Kvällsöppet ikväll

Jag hade väldigt gärna sett på Kvällsöppet med Ekdahl ikväll men jag vet inte om jag orkar hålla ögonen öppna så länge. Det handlar i alla fall om situationen i Rosengård där polisen och brandkåren inte ens vågar ingripa vid bränder och liknande då det skett bland annat stenkastning mot poliser och brandmän (även journalister). Jag jobbar trots allt på andra sidan gatan området Herrgården. Enligt DN har bara 15 procent arbete där. FEMTON PROCENT! Helt sjukt. I alla fall, om ni orkar hålla ögonen öppna:

KLOCKAN 22:40 PÅ TV4 IKVÄLL. (Eller se det på tv4:s hemsida senare, det ska jag.)

Ps. Om jag skriver osammanhängande beror det på att jag har varit igång konstant sen klockan 0545 imorse efter fyra timmars sömn. Plugg på tåget, marknadsundersökningar + shopping, snabbvisit av kära M&P som jag inte sett på alldeles för länge och nu sist har jag sammanställt 50 Word-sidor enkäter (och det finns fler). Så nu vet ni.

3 kommentarer:

  1. Kolla och läs,
    http://www.mohammedt-shirt.com
    Läs på Engelska annars blir det fel.

    SvaraRadera