söndag, maj 17, 2009

09 05 17: Söndag var det ja


Innan torsdagens snabba 4 km.

Jag är i Borås efter en så bra helg. Fick min tid från Göteborgsvarvet ändrad från 2.01.21 till 2.01.25, men det var ju inte så dåligt ändå. Jag hade satsat på en tid under 2.15 eftersom jag har sprungit så sakta sen jag blev skadad förra våren. Nu slog jag mitt eget Göteborgsvarvet-rekord. Hurra för mig! Jag kan väl också skryta med att jag sprang fortare än Stefan Holm. Det ni.

Idag sprang jag med syrran i stugan också, nästan 9 kilometer så nu är jag lite mör i benen. 30 km på mindre än två dagar. Det är bra.

Kameran däremot, kommer jag få vara utan tills på onsdag kväll. Glömde såklart min batteriladdare i Malmö, och kameran är typ död. Så därför blir det nog inga bilder från helgen heller innan jag är i Malmö. Funderar på att fota med mobilkameran sålänge, men jag vet inte. Kanske dags med en paus. FÖR:

Exjobbet hade vi tänkt skriva klart tills på onsdag. Det betyder bibliotekshäng från tidig morgon till sen kväll tre dagar i rad. Varför varför varför får man inte ha kaffe i biblioteket? Värdelöst. Jag får väl smuggla med min termos.

Och nu, ska jag räkna ut frekvens och rita diagram tills jag blir klar. Det tar nog några timmar. Tur att jag fick naturgodis av M&P i namnsdagspresent i fredags.

1 kommentar:

  1. Ja visst är det fånigt med bibliotek där man inte får dricka kaffe. På min bibbla får man fika hur mycket man vill. Och prata och skratta högt med!
    Lycka till med exjobbet.

    SvaraRadera