onsdag, juli 22, 2009

09 07 22: Ett litet smakprov

Honey, I'm home! Sent igår kväll kom vi tillbaks till Malmö. Vi har hunnit med Österlen, Sölvesborg, Karlshamn och Öland med varierande väder. Och några andra ställen som vi inte har sovit på, det har varit så fint! Jag har tagit ganska mycket foton men jag har ingen lust att lägga upp dom idag, så istället får ni några smakprov. 1. Ales stenar/Österlen 2. Regn påväg till Sölvesborg 3. Livet på Kolleviks Camping/Karlshamn 4. Sommarkväll vid Böda hamn/Öland

Från om med nu ska jag bli bättre på att underhålla dethär, tre inlägg under juli är ju alldeles för lite. Men jag behövde en paus. Och så hade motivationen hållts uppe om någon kommentar dyker upp ibland. Puss.

1 kommentar:

  1. åh va det låter bra. jag vill till österlen jag med. har aldrig varit där och det verkar ju toppen onekligen. ser fint ut på alla bilder man ser. har ni haft mkt regn? jag tycker min semester regnar bort just nu. buhu. puss

    SvaraRadera