torsdag, juli 30, 2009

09 07 30.

Juli är snart slut och sommaren försvinner mitt framför mina ögon. Jag har min enda lediga dag denna veckan och har suttit inne, sett på VM i simning och virkat. Påbörjade precis en surdeg och ska snart cykla framför Beverly Hills 90210 S02E01. Jag kör lite rehab denna veckan då mitt högra ben har börjat göra ont igen, inte alls lika illa som förra året men tillräckligt för att jag ska bli rädd för att våga jogga. Utanför regnar det och jag hade väldigt gärna velat bada fler gånger i år, men just nu känns det ju ganska hopplöst.

Och så flyger pengarna iväg. Denna månaden bjuder på el för 800 kronor (totalt 1600 alltså), inköp av nya linser, Way out West, behov av nya löparskor och så vidare. Jag måste skaffa ett riktigt jobb. Och självklart har jag pengar så jag klarar mig, men det hade ju varit skönt att kunna spara lite också.

Ja, och ikväll ska jag på det här så det är bäst det klarnar upp.

3 kommentarer: