tisdag, januari 26, 2010

100126: Sophia Junior
Ni kanske tror att jag lagt av med virkningen? Så är ju inte fallet. Just nu ligger det lite på lågvarv men jag kommer nog snart igång igen. Jag gjorde endel julklappar iår också, och här är en av dom. Det är jag. Sophia. Jag virkade mig själv och gav bort till mamma och pappa. Sophia bor numera i Falkenberg. Lägg märke till kinaskorna, klänningen och hästsvansen - precis som jag. Eller ja, lite likt är det i alla fall. För mer info och bilder på Sophia gå in under projectsisthisdesire.com. Kommentarer mottages tacksamt. Puss.

4 kommentarer:

 1. Du är duktig du, jag förstår inte riktigt den virkboken.

  SvaraRadera
 2. gad DÄM!!! sötaste skorna EVER!!!! <3

  SvaraRadera
 3. Hur gorde du håret till din gubbe????

  SvaraRadera
 4. Tack tack! Jag använde garn som har långa trådar som sticker ut. Sen virkar man som vanligt i spiraler till den storleken man vill ha. När man är nöjd med peruken är det bara att kamma över så mycket av trådarna till framsidan som möjligt. Använd en liten kam bara!

  SvaraRadera