torsdag, februari 11, 2010

100211.


foto: scanpix (9/11)

Sitter och dricker kaffe som vanligt nuförtiden. Och har en ledig dag innan jobbhelg. Som säkert kan bli trevligt ändå. Ute skiner solen och jag ska väl snart ta mig ut och lapa lite ljus om en stund. Inte jogga utan jag får gå. Har gått och blivit förkyld (igen!) sen en vecka tillbaks. Idag var väl första dagen jag vaknade upp och faktiskt kunde andas någorlunda. Min kropp verkar inte riktigt gilla mig längre. Andra småsaker som hänt: Jag har råkat avmagnetisera mitt visa-kort med min jobbricka. Satt salig framför friidrotten igår och virkade äpplen. Har fått en härlig räkning från csn så resten av livet får jag leva fattig. Planerar en resa till Göteborg. Och så åker jag hem till Småland nästa vecka och firar kära morfar som fyller åttio! Och klipper mig i samma vända.

Någon annat ni vill veta?
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar