måndag, maj 03, 2010

100503.Jaha. Här sitter jag med avskaft nagellack rummet fullt av rentvätt magen full av (vegetarisk) senapssill och ska se på jurassic park 3.

2 kommentarer:

  1. Vart jobbar du? Hur har du installerat dig i nya lägenheten? Några löparmål i sikte?

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar på två olika ställen. Mitt gamla jobb (Citygross) och mitt nyare jobb (H&M). Blir dock Citygross i sommar för jag trivs bättre där för tillfället.

    Lägenheten är hur bra som helst, vi fick iordning nästan allt första dagarna. Nu är det bara utemöbler till uteplatsen som fattas:)

    Och javisst finns det löparmål, ska springa både Göteborgsvarvet och Broloppet (båda halvmaror) i maj och juni. Men efter allt som hänt i vår/vinter är jag inte lika vältränad som vanligt så det kommer nog gå långsamt. Men huvudsaken är att jag kommit igång igen!

    SvaraRadera