söndag, maj 16, 2010

100516.
Jag virkar, äter ostbullar och tänker på nya livet som börjar imorgon. Fem-dagars jobbvecka och sedan åker jag till Falkenberg på fredag kväll. Och vet ni vad som händer på lördag? Göteborgsvarvet. För fjärde året i rad! Dock är jag ju inte alls lika tränad som jag brukar vara. Men tar mig runt det gör jag nog.

Ibland funderar jag på att bli bättre på att uppdatera här. Men jag vet inte. Är det något ni vill se/veta/höra? Säg gärna till i så fall. Känner mig så oinspirerad när jag inte vet om det är någon som bryr sig. Tack för att ni är kvar i alla fall, fast att jag är så dålig med uppdateringarna.

Bilderna kommer från weheartit.com, vet tyvärr inte ursprunget.
---

2 kommentarer:

  1. Alltid lika nyfiken på vad du virkar.
    Inspiration!

    SvaraRadera
  2. Brukar titta in här då och då och gilla det!

    SvaraRadera