måndag, juni 07, 2010

100607

Hemma hos Kråkan och ser ut på vädret som förändrades bara över natten. Regn regn och regn. Försöker läsa ut en bok så snabbt som möjligt så att livet kan börja om lite bättre igen. Inte för att jag på något sätt vantrivs med mitt liv utan för att om möjligt göra det ännu bättre.

Jobbade sex-dagars-arbetsvecka förra veckan så denna veckan blir det bara fyra dagar. Sicken lyx va. Till helgen har jag förresten min enda hela lediga helg den här sommaren. Då ska Broloppet springas (eller joggas...). Annars jobbar jag alla helger hela sommaren förutom semestern. Varannan vecka både lördag och söndag, varannan vecka antingen lördag eller söndag. Men det går väl bra det med. Förutom att jobba har jag suttit i Pildammsparken och grillat tofu, halloumi, champinjoner och paprika. Druckit vin, en klunk öl och klappat på finaste killen som finns i hela världen. Åh livet.

Men, tillbaks till boken innan jag cyklar till jobbet. Där väntar han.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar