måndag, september 05, 2011

Semester!

Gissa vad?

Från och med idag är Håkan och jag lediga tillsammans med Ines i tre hela veckor! Jag tar ut semester och Håkan är föräldrarledig. Ska bli så himla skönt!

Vi började ledigheten med att storstäda här hemma. Det behövdes. Kommer förmodligen behövas oftare när Ines börjar röra sig mer på golvet. Vi har inte haft en riktig mopp utan en såndär platt sak om ni vet vad jag menar? Men idag fick det vara nog, jag vill ha en riktig! Så i tredje affären jag var inne i hittade jag den jag ville ha. Det bästa ska det vara hehe.

Idag återstår bara att hämta bilen hos Håkans mamma. Imorgon bär det nämligen av till Falkenberg där vi ska vara så länge vi vill. Behöver jag tala om hur skönt det ska bli att bara kunna gå ut med vagnen utan alla dessa trappor? Det spelar inte så stor roll om det inte blir så fint väder, det ska bara bli så underbart att komma bort från stan och Möllan ett tag. Jag har även beslutat att jag ska sova i ett annat rum några nätter så jag får sova ut ordentligt. Jag vaknar ju av minsta lilla ljud från Ines och Håkan vaknar bara om hon skriker, och då är jag ju redan uppe. Så vi får se hur det går...

Ines har också varit gnällig typ hela dagen. Hon har lite förhöjd temp (38,1) men det räknas väl inte som feber förrän vid 38,5 om jag minns rätt. Hon brukar ligga på 37,6 så det är ju inte jättemycket högre än vanligt. Men vi får hoppas att hon är gladare imorgon.

Och ja, internet fungerar ju sådär i stugan så vi får se hur mycket uppdaterat det blir här.Skrutta nyss i fåtöljen. Ny body på sig från PO.P i storlek 62 (typ som H&M's 68.)
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar