tisdag, april 24, 2012

Frametastic

Så var även denna dag snart till ända. Sitter i soffan och ser på fotboll, eller ja, Håkan och Chik gör det. Barcelona mot Chelsea är det visst. Spännande värre!

Idag vart vi lediga båda två. Så vi har gått en promenad under Ines vila (som är sjukt svårt att söva snabbt i vagnen nu, och hon sover för kort där i), handlade lunch på Baguetterian och åt dom i kyrkogården i stan. Fruktansvärt gott, om ni inte varit där kan jag starkt rekommendera den. Heter Pic-Nic tror jag.

När vi ätit upp gick Håkan och köpte glass och samtidigt vaknade lilltjejen. Gick en runda på stan innan det var dags för mellis som Ines åt vid kanalen. Ellas kitchen-smoothie och nästan en hel banan, alldeles själv. Nom nom sa hon då. Typ.

På väg hem gick vi förbi en lekpark där Ines gungade gunga och häst. Och promenerade runt. Inte själv såklart.

Sen har jag joggat, nästan 11 km. Snart är det ju Göteborgsvarvet och jag känner mig sådär förbered. Men runt ska jag väl ta mig i alla fall. Hade så gärna velat komma igång ordentligt med löpningen igen, två gånger per vecka känns för lite. Men man ska ju ha tid till det också. I alla fall,vdet var ju dagen jag pratade om ja.

Fick linssoppa av mannen min till middag och har nu då fastnat i soffan. Älskar ensamtiden på kvällen! Speciellt nu när Ines inte har någon direkt lust att leka själv mer än i två minuter.

Nä, nu ska jag väl följa matchen lite och brodera samtidigt.Appen jag använder här (förutom instagram) heter Frametastic. Ladda ner den NU!
---

1 kommentar: