lördag, oktober 06, 2012

Att hinna med

Det är mycket som ska hinnas med nu för tiden. Ines, Håkan, jobbet och att hinna med att fota en tjej som rör sig ungefär hela tiden. Ibland lyckas man fånga henne på bild dock, men alltid är det något som rör sig. Om inte huvudet, är det händerna eller benen. Hehe. Men det är väl så det ska vara när man är barn.

Här kommer lite bilder för två dagar sedan, på en något snorig Ines. Så har det sett ut dom senaste veckorna, men det hör väl till förskolan.

Och här då, den här fina tavlan har min mormor gjort. Ines fick den i doppresent. Älskar den! Det är lite av en tradition att min mormor gör en broderad tavla till barnbarnsbarnen. Siri och Elis har också broderade tavlor, men med annat motiv.


Om en timma ska jag till jobbet. Håkan jobbar till fyra så det blir ett par timmar med barnvakt, idag är det Ines farmor som kommer hit. Ja som sagt, mycket ska hinnas med under dygnets alla för få timmar.

Det går framåt med talet här med, mer och mer kommer ut ur munnen hela tiden, även om det inte alltid är så tydligt. "Den nä" = den med. "Tiiigee" = Snutten Tiger. "Kischa" - Kissa (eller "kssss" som det låter). Vi märker också att hon lär sig mycket nytt på förskolan, som att dansa och snurra runt, tvätta sig själv runt munnen och gärna torka upp saker med papper. Lilla tjejen som blivit så stor.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar