måndag, oktober 29, 2012

Halloween

I lördags var det dags för Halloween-fest! Jag fick äntligen använda min skelettdräkt jag fick i födelsedagspresent förra året.

En lite längre gif kan man se här (länk).Håkan var utklädd i lejonmask. Masken är från Berlin och köpt till Håkans storasyskon för många år sedan. Tapper som han var hade han på sig masken ungefär hela kvällen. Eftersom jag varken kunde dricka, se eller andas med skeletthuvudet på var jag tvungen att ta ned masken hela tiden.


Sedan gick vi till dom här. Jonathan och Helena.


Håkan och Micke.


Hippie-Marcel.


Helena hade extra långt hår.Joss var också skelett!


Och så avslutade vi med en puss.

Ines sov hos farmor hela natten och hade skött sig exemplariskt. När vi kom och skulle hämta henne vid lunchdags, säger hon hela tiden "mamma tesst", "pappa tesst". Vilket då betyder att mamma och pappa var på fest. Hon pratar mer och mer nu och det är så roligt att höra!
---

1 kommentar:

  1. så himla tjusiga ni är. tror jag älskar din dräkt lite grand.

    SvaraRadera