tisdag, februari 19, 2013

Februari tickar på


Julklapp från min duktiga mormor och en morgonoutfit.


En liten knut och två som är redo att möta dagen.


Familjeporträtt och mysstund.


Alla hjärtans dags-naglar (bästa lacket från essie) och en tjej som inte ville lämna affären (tror det blir bord och stolar i två-årspresent från oss).


Vår lilla tuffing i Håkans mössa.

Förresten är vårt kök på gång att bli schackrutigt! En dröm jag haft i tusen år och vad passar bättre än nu då vi fortfarande inte har något köksgolv? "Matsalsdelen" i köket är redan lagt och nu återstår det jobbiga med att få in det under diskbänken... Men inte idag. Plattorna vi använder är Forbo Marmoleum Click. Bild på resultatet lär väl dyka upp snart.

Och en sak till. Allt händer ju som vanligt på en och samma gång. Först vattenläckan i köket. Sen väggen i sovrummet. Och nu då? Jo tvättmaskinen gav upp för en vecka sedan. Suck. Vi klarar oss inte utan tvättmaskin, så en ny är redan beställd och betald. Den ska även bli hemkörd, uppburen och inkopplad. Och så tar dom den gamla trasiga med sig! Sjukt skönt. Det kostade ju några hundralappar extra, men jag och Håkan är ju sådär händiga så det kändes bättre att någon som vet tar tag i det där. Om vi hade försökt hade säkert något gått fel. Hehe. På torsdag ska den i alla fall komma och vi kan då tvätta 9kg tvätt i en maskin istället för 5kg. Energisnål är den också, energiklass A+++. Den här från Whirlpool (länk) är det om någon undrar. Den var på kampanj förra veckan så vi fick den rätt så mycket billigare än vad den kostar nu. Sicket klipp va?

Nej, nu ska jag sluta svamla och äta knäckemackor istället.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar