torsdag, februari 14, 2013

Två veckor kvar

Snart fyller Ines två år! Vi var nere på stan igår, jag och Ines, för att leta kalaskläder till henne. Om jag hittade någonting? Oh ja. Ni ska få se.


Alltså denna klänningen. Knappar hela vägen bak, från Zara baby. Ines har storlek 18-24 månader på sin. Vi köpte även en gräddvit kofta från H&M, men den fanns inte på bild. När vi kom hem skulle vi minsann prova kläderna också, och det var en stolt tjej som tittade på sig själv i spegeln med finklänningen på.

Och som vanligt kunde jag inte hålla mig till bara klänningen, så en tröja och tights fick åka med hem också.


Perfekt som finare vardagskläder. Båda är från Zara, tightsen i storlek 18-24 månader och tröjan i 24-36 månader. Tightsen har Ines i samma modell men i andra färger och mindre storlek sen innan, älskar den modellen!

Nu ska vi fira alla hjärtans dag med att se på Breaking Bad. Eller jag har i och för sig gett presenter till mina hjärtan redan, inklusive mig själv. Design letters-muggar med våra bokstäver på. Ines hade även gjort en present till oss föräldrar på förskolan. Ett hjärta, och där i det vita har hon pussat med något på läpparna. Hihi.

---

1 kommentar:

  1. Vilken fin födelsedagsklänning! Gillar också de där tightsen från Zara, Judit har flera stycken som används flitigt!

    Åh de där muggarna är ju så fina, måste också göra slag i saken och köpa dem snart. Smart att köpa en present till sig själv, då blir det ju inte annat än rätt ;)

    SvaraRadera