söndag, oktober 26, 2014

Torsdag, fredag, lördag, söndag

Jag som tänkte bli bättre på bloggandet, men här kommer lite bilder från senaste dagarna. Försöker att inte upprepa mig allt för mycket från instagram (isthisdesire heter jag där) men vissa bilder blir ju samma.I torsdags på väg att hämta Ines. Idag går jag och Edit dit med sele, då tar vi bussen hem med Ines. Andra dagar tar vi vagnen, då åker Ines på ståbrädan hem. Väldigt sällan tar vi bilen. Jag har förresten köpt ett bärskydd till selen som är skitbra! Kanske kan visa en dag.Alltså hur söt? Edit börjar bli stora bruden! Fem månader nästa vecka.Fredag: Jag, Edit och Ines har varit och lunchat på Chez Madame med några ur föräldrargruppen. Zzzz sa Edit när vi gick därifrån.Så jag och Ines hängde en stund i lilla lekplatsen. Här används appen Double Cam(?).Skaka skaka trädet så löven faller ned.Lördag: Snurr med Håkan på stora lekplatsen.Imorse var det simlekis-premiär för Ines. Det var kul, men huvudet vågar vi inte doppa än.

Perfekt med en timma extra idag på grund av vintertid. Det innebar ju dock att Edit vaknade 05 istället för 06. Hehe. Hon har faktiskt varit duktig de tre senaste nätterna och inte hållt sig vaken på natten. Vi får hoppas det fortsätter (knack knack knack). Hon ammas säkert 4-5 gånger per natt men det står jag ut med så länge hon somnar om snabbt. Jag minns ju typ inte hur ofta hon äter då jag typ är halvsovandes.

Nyss bakade jag och Ines chokladbollar och nu bakar Håkan bullar! Dags att smaka chokladbollarna nu kanske.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar