fredag, mars 30, 2007

and the poor little girl's turning blue

det är konstigt men jag får blåsor på fötterna som inte gör ont, väldigt konstigt. till exempel igår såg min högra fot ut såhär

efter att jag sprungit och idag har jag upptäckt fler blåsor med bara luft i. konstigt.
det blev ingen öl idag, maria var sjuk, istället tänkte jag duscha så jag slipper det imorgon bitti, så då kunde jag ju lika gärna jogga innan. så nu sitter jag i bara trosor och försöker släpa mig in i duschen innan marcus hittar mig såhär när han kommer hem från jobbet. inte för att det skulle göra något och det har ju hänt förut, men han blir nog lite paff eftersom fönstret är framför mig. orka bry sig.
ikväll kanske det blir något glas vin och let's dance finalen. jag hejar på trollkarlen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar