torsdag, mars 01, 2007

gåsar? nej tack

jag är helt seriös när jag säger att hälften av alla som går i min klass har en canada goose jacka. jag skäms. men vad ska man förvänta sig när man läser denhär utbildningen, känns så skönt att slippa vara en av dom. idag till exempel skulle vi ge exempel på manliga och kvinnliga förebilder inom ledarskap. gissa vilka som kom upp som manliga förebilder? fredrik reinfelt och georg w bush. jag kunde inte hålla mig för skratt.

och om ni tror att jag stavat fel i rubriken kan ni ju titta här!
(ja, och självklart är hemsidan uppdaterad med nya bilder!)

2 kommentarer:

  1. Haha, hihi, hoho. Fredrik Reinfeldt och Bush som förebilder - haha hoho! kul klass! passar dej sophia ;)

    SvaraRadera
  2. hahaha. så jefla bra skrivet. beskrivningen om gåsjackan då förstås. jo med detta inlägget erkänner jag. jag är en daglig läsare av din blogg och hemsida. det är intressant. till skillnad från många andra. man ser aldrig dig. så jag får nöja mig med nätet. du är så snygg. kram.

    SvaraRadera