fredag, mars 30, 2007

friday night when I see you again

man borde ju gilla när helgen kommer eller hur? min helg kommer i alla fall inte bli särskilt kul. imorgon är det högskoleprovet från tidig morgon till sen eftermiddag och på söndag är det jobb från tidig morgon till eftermiddag. och till råga på det går jag i skolan nästa vecka mån-ons (inte så jobbigt) men dessutom ska jag jobba kväll mån-ons och hela torsdagen innan jag åker på välförtjänt semester till stugan i falkenberg över påsken. dessutom måste jag plugga jättemycket hela tiden. jaja, sånt är livet.
idag hade jag tänkt gå upp tidigt och träna intervallträning, men benen kändes så trötta efter 17,5 kilmeter igår så jag låg kvar i sängen en timme till & nu sitter jag framför datorn med snart en liter kaffe uppdrucket, inte bra. det får bli en annan dag för jogg, för idag efter skolan blir det en fredagsöl med maria och kanske tove. nu ska jag antagligen plugga inför lektionen idag eller så ska jag hitta på något roligare.
men först en idolbild:

& hemsidan uppdaterades igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar