onsdag, augusti 22, 2007

It's not over, not over, not over, not over yet

idag har jag mycket på schemat. på lördag eller söndag åker jag till borås & på måndag börjar skolan. ska infinna mig på stortorget med alla nya studenter, ska stå i led och hålla i ett rep och leka lekar. hatar sådant, men vad gör man inte. jag är inte arton längre. jag är snart tjugofyra. huh.
snart ska jag till erikshjälpen, helena sover, gårdagen vad underbar! träffade underbaraste camilla och såg på anna ternheim och klaxons, drack lite vin och öl. helena, johanna (+två vänner), marcus och jonas mötte också upp. jag, helena och camilla blev fotade av helsingborgs dagblad, jobbigt. tack vare våra hår, jag blond, helena röd och camilla svart. haha. igen, jag är inte arton. har fått johannas nycklar och ska få bo i hennes lägenhet i borås tills jag får flytta in i min. TACK JOHANNA!
nu ska jag iväg. puss.


ps. har uppdaterat. tyvärr inga bilder från igårkväll, får ju inte ha kameran på mölleplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar