tisdag, augusti 14, 2007

såhär kan det se ut

såhär ser en bra helg ut:

fredag: möter upp med madde på centralen innan hon åker hem till jönköping. tar en fika/lunch på bagericaféet innan vi beger oss till gustav och sitter där med yogurt & frukt. tar henne ner till centralen igen och hon åker hem. cyklar hem fort fort och städar. cyklar ner igen en timme senare och vaxar benen på gilda skolan. träffar marcus när han slutar jobbet för dagen och går till vegegården och äter middag för 2 (vilket innebär förrätt, två varmrätter och efterrätt). dricker ett glas vin. och så går vi hem. hyr film på videomix, två för 50kr i en vecka. ser ena filmen hemma tillsammans med ostbollarna helena lämnade efter sig. hon ringer och säger att hon fick rummet! går och lägger oss tidigt.

lördag: börjar jobbet vid nio, slutar vid tre. cyklar hem och går ut och kekar glass med mannen, går en promenad i kvarteret. vi är bjudna på middag hos jesper vid halv sju, så vid tio i sex går vi mot slottsstaden, och hittar dit. jesper lagar hur god mat som helst. vi dricker fint rött vin ur kristalglas och går sedan tillbaks till möllan där vi dricker mer vin (killarna öl). träffar på johan en snabbis. så är dom hungriga igen och ska köpa mat på sibylla för marcus rikskuponger. dom köper meal, jag köper en liten strips. träffar en gammal kompis till marcus, hon ska bli polis. går hem och hinkar i mig litervis med vatten. somnar gott.

söndag: går upp lite för sent. cyklar inte så gärna till jobbet. sista dagen på sommarschemat. underbart. jobbar till åtta, har en halvtimmes rast på sju timmar. underbart. tjänar dubbelt varje timme. underbart. kommer hem, marcus har maten klar. vi äter gott och ser på den andra filmen som vi hyrde i fredags. går och lägger oss tidigt.

man hinner visst med endel trots att man jobbar. vissa bildbevis finns på hemsidan. nu ska jag cykla till emmaus. imorgon åker jag till stugan för att vara barnvakt åt siri! är hemma på fredag kväll igen. MALMÖFESTIVALEN. som mest blir jobbig med allt folk, men gratis musik är ju inte fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar