fredag, augusti 10, 2007

the same again

äntligen ska det lösa sig med kontraktet. har väntat på det i två veckor nu och nu har vi äntligen fått klarhet i vart det tagit vägen. posten har skickat tillbaks kontraktet till företaget för att jag tydligen "har flyttat från adressen". så går det när vikarier tar över, mitt namn står ju till och med på dörren! på måndag ska jag i alla fall få det.

igår var vi på ikea och skulle beställa soffa. tyget var slut på centrallagret så nej det gick inte att beställa. jag skulle ha en fyrkantig papperskorg, slut. jag skulle ha ett diskställ, slut. jag skulle ha två svarta klappstolar, slut! jag blir så irriterad! fick i alla fall med oss lite hem, ett startkit till köket (pentryt), en ny lampa eftersom den gamla gick sönder, värmljus och annat småplock. efter ikea gick vi till möllan och tog en öl. imorse åkte helena till göteborg.

nu ska jag in i duschen efter att jag precis sprungit en väldigt varm runda. puh. i eftermiddag hoppas jag på en fika med madde som är i stan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar