måndag, juni 09, 2008

Don't look down.Idag för ett år sedan.

Jag har haft en bra helg, men inte så mycket ledigt. Sol, bad och film i fredags eftermiddag/kväll. Jobb, grillning, vin och Debaser i lördags. Igår träffade jag min syster och hennes man i stan och åt glass och gick runt lite på stan. Köpte bland annat en bikiniöverdel, en rolig present till Marcus och en klänning som är så lång att jag nästan snubblar på den. När jag kom hem satt jag med den sista uppgiften för digital modeskiss konstant i ca 6 timmar. Kunde knappt röra högerarmen efter det, musarm tror jag det kallas. Idag är det lite bättre men kan inte lyfta den så bra utan att det gör sjukt ont. Lovar ju gott inför jobbet idag, men man kan ju hoppas att kunderna är snälla och inte bygger varuberg för en gång skull. Det kommer ju aldrig hända. I alla fall, jag hann bli klar med uppgiften och hann se ett avsnitt av Marcus Twin Peaks-box innan vi gick och la oss. Idag kommer jag nog inte hinna mycket mer än att jobba. Men imorgon är jag ledig på riktigt. Då ska jag städa, om det inte är för fint väder.

Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar