fredag, juni 27, 2008

You'll have to stand perfectly still.

Marcus har köpt en trådlös hårddisk som gör att jag har tillgång till över 120 gig musik. Härligt. Men det gör det lite svårt att bestämma sig för vad man ska lyssna på.

Igår var det den 26:e och torsdag vilket betyder att en miljon människor ville storhandla samtidigt där jag jobbar. Där är kundvagnarna dubbelt så stora som på lilla ICA och dom flesta vagnarna var överfulla, eller så har familjerna två fulla stora kundvagnar. Puh. Vi var i alla fall alldeles för få kassörskor och jag och Tobias var avlösare och hade fullt upp. Köerna gick långt utanför "stängslen" och ljudet där inne är inget optimalt att jobba i. Småbarn som springer runt och skriker och försöker stoppa fingrarna i bandet fast man sagt till tusen gånger att dom kan fastna med fingrarna och klämma sig. Att inte föräldrarna ser till att ungarna hoppas ner därifrån då. Irriterande.

I alla fall. Eftersom det var så mycket folk fick jag jobba över och det blev åtta jobbtimmar totalt med 30 minuters rast. På förmiddagen cyklade jag 48,3 km. Var så lycklig att jag inte tagit cykeln utan fick hem och kunna rensa huvet från alla ljud och få välbehövlig frisk luft. Idag hade jag tänkt gå till gymmet men nu hinner jag inte det för jag försov mig. Men det gör inget. Jag ska cykla hemma istället och så blir det gymmet på söndag.

Jag har förresten tre dagars ledighet nu. TRE DAGAR! Eller efter idag, jobbar idag också. Ska blir så skönt att vara ledig. Jag & Marcus åker till Köpenhamn imorgon och Helena kommer hit idag och ska stanna över helgen! Tror det är fest ikväll och jag hoppas på att kunna ha på mig min nya svarta kjol med vita prickar. Precis som gamla Sophia fast ändå inte. Nästa vecka jobbar jag bara tisdag och lördag/söndag. Alltså är jag ledig tre dagar till! Då ska jag åka till min kära mamma och Siri som är där. Det kommer bli så bra!

Bilder är på väg in från kameran till datorn och jag ska försöka ladda upp dom idag. Håll koll!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar