torsdag, juni 12, 2008

Spring för livet.


Foto: Flickr.

Jag saknar att springa så mycket. Har inte tagit ett löpsteg sen Stockholm Marathon (förutom när jag får kuta ifatt kunder osm glömt pengar/varor). Benet känns faktiskt ganska bra, men jag känner det fortfarande när jag går så jag måste vila mer. Jag cyklar istället, men det är ju inte samma sak. Varenda gång jag ser en löpare blir jag så avundsjuk, jag vill också! Undrar om jag någonsin kommer bli bra igen. Jag missar alltså Malmö 10 km på lördag. Fick startbeviset idag och tänkte att jag nog ska springa det ändå, tills jag kom på att vilan nu skulle gå förgäves då. Det hade ju bara betytt två veckor till som jag måste vila.

Så så länge sitter jag antingen på motionscykeln jag fått låna av Marcus mamma eller så befinner jag mig på gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar