fredag, juli 04, 2008

I'm young I know but even so.

Jag är hemkommen till Malmö.

Har blivit solbränd (med betoning på bränd), sprungit efter världens sötaste barn och umgåtts med min mamma. Hade tur och hann träffa både mormor och morfar i tisdags till onsdag och pappa kom till lunchen idag. Jag och Siri har badat och hoppat jättemycket i havet och lekt massa olika lekar. Det var roligt och jag ville inte åka hem.

Jag har däremot inte rört mig speciellt mycket (mer än sprungit efter Siri då) så nu sitter jag här och är jättesvettig efter att ha cyklat ganska långt. Snart ska jag in i duschen.

Det var i alla fall skönt att träffa Marcus igen! Vi spelade nya Buzz samtidigt som jag cyklade. Haha.

Nu ska jag duscha, för tredje dagen i rad (ja alltså håret, duscha kroppen gör jag typ varje dag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar