fredag, juli 25, 2008

There she goes waiting for the big surprise.

Det är den tjugofemte och lönen har trillat in på kontot. Jag brukar betala alla räkningar så fort jag bara kan, men idag verkar dt bli svårt för det. Har letat förgäves efter min internet-dosa och den finns ingenstans. Den ska ju ligga på skrivbordet, men inte det. Funderar på om jag råkat slänga den när jag rensade skrivbordet för ett par veckor sedan. Klantigt i så fall.

Hotell i London är i alla fall bokat i september! På Hilton! Så nu ska jag spara så mycket pengar jag bara kan så jag kan leva livet där i några dagar. Det kommer nog gå bra.

Två tråkiga saker då. 1, jag börjar jobba idag. 2, är lite förkyld sen några dagar tillbaks och får inte träna. Medan andra har svårt för att disciplinera sig till att träna, har jag svårt att disciplinera mig själv att inte träna. Jag hoppas att jag är frisk i halsen till på söndag i alla fall.

Tänkte ta en filt och lägga mig på innergården och läsa lite nu innan jag måste göra mig klar för jobbet. Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar