torsdag, juli 31, 2008

Came traveling from out of town.


Tänkte att jag skulle bli bättre/snabbare på att lägga upp bilderna i fotodagboken. Så varsågoda. Klicka på mig.
Igår sprang jag 5 kilometer för första gången på väldigt länge. Har bara vågat 3 km innan. Det känns så konstigt att jag i april sprang över 200 km och nu i juli landar jag på 17 km. Men 17 km är i alla fall bättre än junis 0 km. Små steg.

Två dagar i rad (tisdag & onsdag) har jag cyklat väldigt långt, ute. I tisdag tänkte jag cykla ut till Svågertorp och favorittygaffären Stoff och stil. Mamma & Pappa var nämligen här i måndags morgon och lämnade mina symaskiner + tillbehör! Så jag skulle cykla ut dit för att köpa tyg till en massa underkläder jag tänkt sy. Sagt och gjort, jag tittade på cykelkartan och trodde jag skulle komma ihåg vägen. Men nej. Det gjorde jag inte. Det tog 40 minuter att cykla dit. Ganska lugnt ändå. Men sen skulle jag ju cykla hem också och lyckades cykla i cirklar och jag kom ingenvart. Blev lite desperat efter 50 minuter när jag inte ens visste vart jag var. Tillslut såg jag tornet i Jägerso och kunde pusta ut. Därifrån hittar jag i alla fall hem. En timma tog det hem alltså.

Igår cyklade jag och Marcus till Bokskogen utanför Malmö. Det var mycket bättre skyltat dit än till Svågertorp men vi lyckades ändå köra lite fel på slutet. Plus att vi stannade för att fota och lite sådant på vägen. En timma och tjugo minuter tog det väl ut dit (minst), kanske en timma och 10 minuters cyklande. Hemvägen gick mycket snabbare och då hittade vi också, fast jag var rädd för att min cykel skulle trilla sönder. Men det gjorde den inte. Var i alla fall hemma på 50 minuter. Jag hade jättegärnat jogga där någon dag, men det känns inte så smart att cykla 50 minuter, orka jogga där, och cykla hem igen. Får nog bli med bil istället i så fall.

Ja.

Nu tänkte jag åka och bada. Ikväll ska jag äta blåbär och så vill jag se på film på femman. Vi får se vad Marcus säger. Och imorgon får vi finbesök och det gör mig så lycklig. Han stannar hela helgen. Och så ska jag jobba såklart.

Nästa vecka blir det Göteborg! I love you!

2 kommentarer:

  1. Jaa! Älskar fotodagböcker:D Skönt att benet är bättre också!

    SvaraRadera
  2. Hej hannah!
    Du vet att du hittar min fotodagbok på http://isthisdesire.com -->Daily va? Tack!

    Och ja, jag är överlycklig att benet är bättre!:D

    SvaraRadera