tisdag, december 09, 2008

08 12 09


Nytt!
Kaffe är inte alls lika gott kallt som varmt. Men idag är ändå en bra dag. Jag har gjort ungefär ingenting, det är ovanligt. Igår däremot, höll igång ifrån 03:30 till 21:00 ungefär. Lyckades inte somna på första tåget, men lite på andra. Så jag kom till skolan vid 08:55 lagom trött. Hann hem och sova en kvart på lunchen, innan jag gick tillbaks till skolan och var där till 20:30 ungefär. Och handlade på Maxi.

Så jag får vara lite ledig idag. Om en stund blir det långpass om kroppen känner för det. Den vill ju inte alltid som jag vill. Som i fredags eftermiddag/kväll, hade tänkt jogga 14 km. Var helt slut efter 2 km, det kändes som att jag sprang alldeles för fort fast jag sprang sakta. Så jag gav upp efter 12 och undrade om jag vart på väg att bli förkyld. I söndags däremot, då kändes kroppen hur lätt som helst och det kändes som att jag sprang sakta fast det gick fortare än vanligt. Man ska lyssna på kroppen alltså, det går inte alltid som man vill.

Jag tror det är mörkret. Min kropp vill inte jogga när det är mörkt. Men det är ju lite svårt att alltid komma ut innan det blir mörkt vid 15:00. Men det är bara några veckor tills det vänder igen. Sakta med säkert.

Inför julen har jag ganska många projekt jag vill göra. De flesta är hemliga såklart, men några är det inte. Som att jag ska gå intensivkurs i 10 dagar på Bikram yoga, med start på torsdag tror jag. (Jag slutar ju skolan imorgon!) Och så ska det bli stora julbakshelgen nu i helgen. Med lussekatter, ischoklad, pepparkakor och knäck. Har längtat och tänkt på det så länge. Det tråkiga är ju att jag jobbar ungefär varenda dag från måndag fram till jul, men det får väl gå det med. Till våren/sommaren vill jag gå en initiation hos Yoga Kendra. De har tre olika slags klasser, ungefär intensiv, lugn och mittemellan. Och jag gillar variation. Det verkar tusen gånger bättre än det jag gick på nu i höst. Men först måste jag flytta till Malmö, och ha tillräckligt mycket pengar.

Men nu ska jag från datorn ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar