tisdag, december 30, 2008

08 12 30: Kreativt i december


Små virkade amigurumi-ugglor. Med ett långt snöre så de blir till bokmärken. Jag gav bort nio och behöll en själv. Den andra från vänster är min. Jag kan väl tala om att jag hållt på med dessa hela december ungefär haha. En då och då.


Den 15:e december föddes Elis. Och såklart ville jag virka något till honom, det blev en amigurumi-apa i ekologisk bomull. Eco-monkey.


Ikeas gula nåldynor är inte så fina, så jag virkade en egen. Rosa och gräddvit.


Världens sötaste klänning sydde jag till Siri i julklapp. Men som vanligt är lill-tjejen svår att fota då hon bara springer omkring. Men så nöjd jag blev med klänningen.

Dessutom har jag sytt en jacka till min mamma som jag glömde bort att fota i all julhast, det kanske kommer senare. Den är i alla fall i brun filt med vågiga kanter.

Se isthisdesire.com/projects för att se mer info och fler bilder på allt. Vart jag fått inspiration och mönster från till exempel.

7 kommentarer:

 1. alltså de där små ugglorna: så otroligt söta! kan man få göra en beställning måntro? :) fast skulle vilja ha min som nyckelring i så fall.

  gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. lejnox: Haha ja, beställning kan nog göras, men vad för färg?

  SvaraRadera
 3. det spelar ingen roll, jag gillar alla!

  SvaraRadera
 4. Ja, ugglorna är ju jättesöta!
  Har du gjort mönstret själv?

  SvaraRadera
 5. www.syfroken.se: Tack! Grundmönstret kommer från boken "amigurumi world", men så har jag ändrat lite i mönstret själv.

  SvaraRadera
 6. Hej. Gör du fortfarande dessa bokmärken?

  SvaraRadera