måndag, december 07, 2009

09 12 07.

Jag vet. Här händer det inte så mycket. Kanske att det blir ändring på det en dag. Jag önskar att jag fotade min vardag lika mycket som föregående år, men det blir aldrig av. Här är i alla fall lite saker jag gjort som fastnat på linsen de senaste veckorna. Om bara ljuset hade kunnat komma tillbaka hade ju bilderna inte varit så brusiga. Eller så ger någon mig en fin blixt så kanske inspirationen kommer tillbaks.


Jag har åkt tåg och hängt med familjen.


Bowlat med tre killar. Lyckades att inte komma sist en enda gång och drack två-liters-öl.


Varit på Thanksgiving-fest efter en inflyttningsfest.


Fyllt år och fått paket en dag för tidigt.


Samma kväll drack vi riktig champagne!


Jobbat på tusen olika ställen. Förra veckan blev det fyra olika.


Äntligen fick jag påbörja chokladkalendrarna.


Blivit varm i en ny kappa (som jag fick i födelsedagspresent).

Ja, det var väl det. Nu väntar the på mig i vardagsrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar